Het nieuwe terras
Het nieuwe terras

Markant Uden opent vandaag haar nieuwe theaterterras

Algemeen 1.584 keer gelezen

UDEN | De Udense Markt is weer een terras rijker. Pal voor de grote glazen pui van het theater opent Markant Uden een theaterterras. Vanaf vandaag is het terras vanaf iedere donderdag tot en met zondag geopend, en dat de hele zomer lang.

Vanaf 15 juni is het terras helemaal compleet met diverse parasols. De gasten kunnen hier genieten van drankjes en hapjes. Regelmatig zijn er ook muziek- en cabaretacts te bewonderen live on de 'terras stage'. Directeur Jan Wouda vertelt: "Het traditionele theaterseizoen loopt van september tot en met juni. We zijn al langer op zoek naar een invulling van de zomerperiode. En wat is er nu fijner dan in de zomer lekker buiten te zijn. Het terras wordt een heerlijke loungeplek, met relaxte banken en gezellige tafeltjes. We serveren er wijnen en cocktails en er is een uitgebreide kaart met speciaalbieren. Natuurlijk zijn er ook lekkere borrelhapjes te krijgen."

Theaterterras
"Het terras is gebouwd rond een centraal podium, waar wekelijks lokaal, regionaal en landelijk bekende artiesten te zien zijn. Zij zorgen voor laagdrempelige en gezellige optredens die passen bij het laid-back terrasgevoel. Wanneer er geen optredens plaats vinden, wordt het podium omgebouwd tot relaxte loungeplek."

Openingstijden
Het theaterterras van Markant Uden zal in de zomerperiode geopend zijn op donderdag en vrijdag van 17.00 tot 01.00 uur en op zaterdag en zondag van 14.00 tot 01.00 uur. Meer informatie over de live-optredens is te vinden op www.markantuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant