Afbeelding

Escape Room Kamer 237 is 'Het Beste Uitstapje van Nederland' in RTL4 programma

Algemeen 1.492 keer gelezen

VOLKEL | De Volkelse Escape Room Kamer 237 heeft in het RTL4 programma 'De Beste van Nederland' de titel 'Beste Uitstapje van Nederland' binnengesleept. De Escape Room behaalde met 16,66 procent van de stemmen de eerste plaats in de categorie uitstapjes. Dat werd gisteravond bekend gemaakt.

In het programma gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om de felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen en branches passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. Met persoonlijke en hier en daar gekke en opvallende vlogs gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. De kijker thuis bepaalt wie de leukste vlog heeft gemaakt en daarmee dus de winnaar moet worden.

Trots
In totaal zijn er 65.000 stemmen uitgebracht in de diverse categorieën en hebben er meer dan 1,7 miljoen mensen de uitzendingen bekeken via RTL4. "We zijn onwijs trots en super blij met deze titel! aldus eigenaar van Escape Room Kamer 237 Stefan Trimbach. "We willen iedereen bedanken die een stem heeft uitgebracht op Kamer 237. Het was een hele spannende strijd maar uiteindelijk hebben we toch de meeste stemmen weten te behalen. Het is een enorme stimulans om met het volledige team nog beter ons best te gaan doen om iedereen een bijzondere ervaring te geven in Escape Room Kamer 237!"

Escape Room
Een Escape Room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. De deelnemers moeten door het zoeken naar sleutels, codes en aanwijzingen, en door het oplossen van puzzels en raadsels de kamer binnen 60 minuten proberen te verlaten. Het spel vereist uiterste concentratie en actieve betrokkenheid van alle deelnemers. Goede samenwerking en communicatie zijn de belangrijkste sleutels voor een succesvolle ontsnapping. Kamer 237 in Volkel heeft sinds maart 2017 haar deuren geopend voor het grote publiek. Een Escape Room is bovenal een beleving! Emoties zoals angst, euforie, verbazing, stress, vreugde en trots volgen elkaar in een razend tempo op. Eenmaal binnen stap je in een andere wereld waar alles iets kan zijn en niks is wat het lijkt.

De uitslag is terug te kijken via www.facebook.com/debestevannederland

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant