Afbeelding

Opnieuw een record voor Trap-in: 2750 euro per project

Algemeen 528 keer gelezen

UDEN | In Eigen Herd werd gisteravond de afsluitende medewerkersvergadering van de Trap-in 2018 gehouden. Traditiegetrouw werd in deze bijeenkomst het bedrag bekend gemaakt dat aan de 15 projecten zal worden uitgekeerd. En weer was dat hoger dan ooit in de voorgaande edities van de Trap-in.

Traditiegetrouw werden de hoogste sponsorbedragen bekendgemaakt. Bij de volwassenen was dat Harrie van Duijnhoven met ook weer een record: 17.100 euro. Bij de jongeren tot 16 jaar scoorde Joyce van Kessel met 505 euro het hoogste. Onder de gesponsorde deelnemers werd een aantal prijzen verloot. 

Gememoreerd werd ook het feit dat het weer gelukt was om via sponsoring vanuit bedrijven de te maken kosten te dekken, zodat dus alle opbrengsten van Tweede Pinksterdag rechtstreeks kunnen worden uitgekeerd aan de projecten. Hierna bereikte de avond zijn hoogtepunt, toen voorzitter Dick van Doorn bekend maakte dat het uit te keren bedrag per project maar liefst 100 euro hoger is dan het record van vorig jaar. De Trap-in 2018 gaat de boeken in met een bedrag van 2750 euro per project.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant