Afbeelding

Maak je ideeën over de Marktstraat in Uden kenbaar

Algemeen 460 keer gelezen

UDEN | Grote delen van het centrum zijn de afgelopen jaren opnieuw ingericht. De Marktstraat is de enige oude winkelstraat die nog niet opnieuw is ingericht. Binnenkort gaat de gemeente aan de slag met deze straat. Zo wordt onder andere de verharding vervanging, vinden er rioleringswerkzaamheden plaats en wordt de openbare verlichting vernieuwd. Gemeente Uden is benieuwd naar de wensen en ideeën van inwoners als het gaat om de Marktstraat. De reacties worden meegenomen tijdens het maken van het nieuwe ontwerp voor de Marktstraat.

Op donderdag 28 juni is er in de Raadzaal van het gemeentehuis een bijeenkomst om 19.30 uur. Geïnteresseerden kunnen gebruik maken van Ingang West aan de zijde van de Nieuwe Markt. Wil je aanwezig zijn bij deze bijeenkomst dan kun je je aanmelden via e-mailadres: marktstraat@uden.nl.

Klankbordgroep
Binnen dit project wordt gewerkt met een klankbordgroep. In deze klankbordgroep zit een afvaardiging van diverse belanghebbenden, onder anderen bewoners, (horeca)ondernemers, weggebruikers en bezoekers van het gebied. Daarnaast worden belangengroepen gevraagd om een bijdrage te leveren aan de klankbordgroep. Alle input die op 28 juni wordt opgehaald, wordt besproken in de klankbordgroep en meegenomen tijdens het maken van een ontwerp voor de Marktstraat. Wil je deelnemen aan de klankbordgroep, dan kun je dat op tijdens de bijeenkomst op 28 juni aanstaande laten weten.

Meer informatie
Vragen over het project? Dan kun je terecht bij projectleider Harry Bouquet via telefoonnummer 14 0413 of mail uw vraag naar marktstraat@uden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant