Afbeelding

Zomerevent en gezondheidscheck voor je huisdier

Algemeen 833 keer gelezen

VEGHEL | De zomer is begonnen. De tuin is op z'n allermooist, alles is flink aan het groeien en bloeien. Het is tijd om te genieten van de zonnestralen in de tuin. "We gaan gezellig met hele gezin bbq'en op zwoele zomeravonden, loungen in onze (nieuwe) loungeset, zonnen en hebben ook de nodige waterpret", laten ze bij Intratuin Veghel weten. Zin om ook de zomer welkom te heten? Kom dan naar de Zomer Inspiratie Dag op zaterdag 23 juni bij Intratuin.

Op deze feestelijke dag zijn er hapjes en drankjes, gezondheidscheck, workshops, bbq-demonstraties en tegel-eruit-plant-erin actie en meer.

Huisdier
Je wil natuurlijk het beste voor je huisdier. Daarom organiseert Intratuin Veghel aankomende zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur een gratis gezondheidscheck voor je huisdier. Kom zaterdag met je huisdier langs bij Intratuin Veghel en je huisdier wordt op zijn gezondheid gecheckt door een vakbekwame dierenartsassistente. Alle huisdieren zijn welkom.

Demonstratie
Geniet van een lekker hapje van de bbq terwijl een chef-kok je alles vertelt over de verschillende soorten barbecues en kamado's. Wil jij weten welke kookstijl bij je past, kom dan langs. Profiteer tevens alleen tijdens de Zomer Inspiratie Dag van 20 procent korting op alle bbq's en bbq-accessoires .

(Kinder)workshops
Gedurende de Zomer Inspiratie Dag zijn er diverse workshops voor kinderen en volwassenen. Speciaal voor kinderen is er een workshop wandhanger maken met schelpen en kralen.
Volwassenen kunnen een Zomerboeket schikken en ontvangen daar een mooie vaas bij. Verder kunnen zij op deze dag met lekkere kruiden een theetuintje maken. Opgeven voor de workshops (tegen betaling) kan via de servicebalie van Intratuin Veghel of per mail info@veghel.intratuin.nl.
Kijk voor meer informatie voor de agenda zomerinspiratie dag op www.intratuin.nl/veghel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant