Afbeelding

Proef elektrisch rijden voor bewoners Hoevenseveld

Algemeen 829 keer gelezen

UDEN | De coöperatie Uden Duurzaam Op Weg start op 26 juni een proef elektrisch rijden voor bewoners van Hoevenseveld in Uden. De proef loopt tot en met 30 september, met een kennismakingstarief van 0,35 euro per kilometer (incl. btw). De coöperatie organiseert op dinsdagavond 26 juni, van 19.00 tot 21.00 uur, een inloopbijeenkomst voor bewoners van Hoevenseveld (locatie: grasveld Willemstraat/Herpenstraat/Cuijkstraat).

Naast het maken van een proefrit in een elektrische auto, krijgen bewoners tijdens de inloop informatie over het deelautoconcept, de werking van de app, de auto's en laadpalen. Gemeente Uden, Area en IBN, initiatiefnemers van het deelautoconcept Uden Duurzaam Op Weg, willen aan zoveel mogelijk inwoners, buiten kantoortijden, en aan bedrijven in Uden elektrisch vervoer aanbieden, tegen een zo gunstig mogelijk tarief. Hoevenseveld is de eerste wijk waar de elektrische deelauto's geïntroduceerd worden.

Voordelen
Gebruik maken van een elektrische deelauto is vaak voordeliger dan een eigen auto, geen zorgen over onderhoud, reparaties en vervanging, en een 24/7 servicedesk ter beschikking. En zeker zo belangrijk: je bent lekker duurzaam bezig. Meer informatie op www.udenduurzaamopweg.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant