Afbeelding

Barbecuefeestje met Slagerij van Kraaij en Wijnhuis Uden

Zakelijk 1.348 keer gelezen

UDEN | Wil je heerlijk barbecueën? Keurslagerij Peter van Kraaij en Wijnhuis Uden staan voor je klaar. Deze ambachtelijke ondernemers maken het voor jou nog gemakkelijker door samen te werken.

Ze hebben samen alles in huis, niet alleen heerlijke dranken en vlees maar natuurlijk ook alles wat daarbij hoort zoals sauzen, salades, stokbrood, barbecues, borden, bestek en natuurlijk ook een biertap. Het belangrijkste is natuurlijk de kwaliteit en smaak waar het om gaat, en dan ben ej bij deze vakmensen aan het goede adres. Als je een feestje hebt, wordt ook alles thuis bezorgd en natuurlijk weer opgehaald.

"Voor barbecue vlees en pakketten hebben we alles in huis", aldus Peter van Kraaij. "Om het iedereen wat gemakkelijker te maken hebben we twee afwisselende barbecue menu's samengesteld, waaruit iedereen zelf het vlees kan kiezen naar keuze. Nieuw is dit jaar dat de rauwkostsalade's en pastasalade in eigen huis worden gemaakt. Natuurlijk kan men ook zelf een barbecuepakket zelf samen stellen. Het assortiment is te groot om alle specialiteiten op te noemen, maar bestaat uit onder andere varkenshaasspiezen, garnaalspiezen en rib eye." Ook voor picanha, bavette, tomahawk steaks ben je op het juiste adres. De barbecuemenu's worden gratis thuis bezorgd in grote koelboxen. De afwas doet slagerij Van Kraaij ook.

Een lekker drankje bij de barbecue? Daar kan Wijnhuis Uden voor zorgen. Wijnhuis Uden kan een totaal pakket aan dranken leveren om de barbecue compleet te maken. Bieren met ook mogelijkheid tot het plaatsen van een biertap met fusten, frisdranken, gedistilleerd en natuurlijk de lekkerste wijnen. "In overleg wordt bepaald wat er geschonken wordt en wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Flessen en/of fusten die niet aangesloten zijn mogen retour gegeven worden, dus je blijft achteraf nooit met een grote voorraad zitten. Ook voor het schenken van een feestelijk aperitief en een passende wijn bij een mooi gerecht kunnen zij je adviseren." Bij vleesgerechten van de barbecue zijn er rode, maar ook een aantal bijpassende witte wijnen in het assortiment. Leuke combi's om je gasten eens te verrassen en te verwennen. Wijnhuis Uden zorgt ervoor dat drinken genieten wordt bij de barbecue. Kijk voor alle informatie www.drankenvoorjefeestje.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant