De motorclub heeft gezorgd voor een zo gevarieerd mogelijk programma
De motorclub heeft gezorgd voor een zo gevarieerd mogelijk programma

Boekelse motorclub organiseert VHM Classic Motocross

Algemeen 605 keer gelezen

BOEKEL | De Boekelse motorclub M.A.C. Mova '83 houdt aanstaande zondag haar jaarlijkse classic motocross. Deze wedstrijden zullen plaatsvinden op het circuit Bezuidenhout in Boekel.

De classics gaan rijden in diverse klassen, te weten 50 cc, 60+ en 60-. Het zijn uiteraard allemaal motoren die al behoorlijk wat ervaring hebben. Denk daarbij aan tussen de 55 en 35 jaar oud. Dat ook de coureurs over het algemeen een jaartje ouder zijn, zal geen verrassing zijn.

Jong en oud
Zoals ieder jaar zullen de twin shock motoren ook weer deel uitmaken van het programma. Deze motoren rijden in drie klassen, namelijk de onder 50 en boven 50 klasse waarbij de leeftijd van de coureur bepalend is, en de pre 90 klasse (leeftijd motorfiets). Om een nog aantrekkelijker programma te kunnen aanbieden komen dit jaar ook de bromfietsen weer in actie. Zowel de automaten als de standaard-, vario- en mx50 klasse komen aan bod zodat er ook dit jaar weer een bijzondere combinatie is van jong en oud, dus voor ieder wat wils.

Informatie
De trainingen vangen aan om klokslag 10.00 uur en de wedstrijden zullen beginnen om 12.15 uur. De entree is zoals ieder jaar gratis. Ben je motorsportliefhebber? Dan mag je dit niet missen. Kijk voor meer informatie over het evenement en de motorclub op de website www.macmova83.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant