Afbeelding

Workshop babymassage in bibliotheek Uden

Algemeen 499 keer gelezen

UDEN | Ieder kwartaal organiseert bibliotheek Uden een leuke workshop voor moeders en hun baby, waarbij communiceren met het kindje voorop staat. Op vrijdag 13 juli staat er weer een workshop op het programma: babymassage

Wist je dat jij met je pasgeboren baby al boekjes kunt 'lezen'? Samen plaatjes kijken en samen praten of zingen is goed voor het contact met je baby en voor de taalontwikkeling van je kindje. Kinderen die vanaf jonge leeftijd worden voorgelezen hebben een voorsprong in hun taalontwikkeling voor hun verdere leven. Bij babymassage staat het intensief contact leggen met je kindje ook voorop en wordt de band tussen jou en je kindje versterkt. De massage heeft een kalmerende invloed op het hele organisme, de tastzin wordt ontwikkeld, waardoor de baby leert met vertrouwen en zachtheid te reageren. Dit vertrouwen vormt een goede basis voor het opbouwen van een hechtingsrelatie. Door je baby regelmatig te masseren slaapt hij/zij rustiger en dieper, de spijsvertering wordt beter en darmkrampjes en overstrekking verminderen.

Informatie
Op vrijdag 13 juli organiseert bibliotheek Uden in samenwerking met Gonny van Zutven, fysiotherapeute en docent shantala babymassage, een workshop babymassage voor baby's van 6 weken tot en met 9 maanden. De workshop vindt plaats in bibliotheek Uden van 10.00 tot 11.00 uur. Je dient zelf twee badhanddoeken en een bakje voor massageolie mee te nemen. Aanmelden voor deze activiteit kan door het mailen van je naam, adres en telefoonnummer naar uew@nobb.nl of door je in te schrijven bij de klantenservice van bibliotheek Uden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant