Afbeelding
FOTO'S + VIDEO

Vier vrachtwagens van kermisattractie in brand

112 9.026 keer gelezen

UDEN | Aan de Boekelsedijk bij de Emmausweg in Uden stonden vannacht vier vrachtwagens in brand. De vrachtwagens behoren tot de exploitant van kermisattractie Encounter. De politie gaat uit van brandstichting en is in Uden een onderzoek begonnen. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

Zowel totale post brandweer Uden, als Schaijk kwamen ter plaatse. Er werden drie flessen met onbekende inhoud en een jerrycan aangetroffen. Daardoor onstond een vermoeden van brandstichting. Door de brand werd de kermisattractie volledig verwoest. Hoewel er door de brand veel spullen verloren zijn gegaan proberen specialisten van de technische recherche sporen te vinden van de dader of daders. Het is nog onduidelijk wat de achtergronden zijn van de brandstichting. De politie is in gesprek met de eigenaar en hoopt met getuigen te spreken die iets van de brandstichting hebben gezien tegen de klok van 3.30 uur.

Beelden
In het onderzoek is de politie verder op zoek naar camerabeelden van mensen uit de omgeving. Mogelijk zijn er dingen opgenomen die voor het onderzoek relevant kunnen zijn. Beelden en tips kunnen via het onderstaande formulier naar het onderzoeksteam worden gestuurd. Iedereen die informatie heeft kan ook bellen met 0900-8844 of anoniem tippen via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant