Afbeelding

Zesde editie van Crito Project Ace Tennis Toernooi komt eraan

Algemeen 739 keer gelezen

UDEN | Tennisvereniging LTC Uden staat op 10, 11 en 12 augustus een weekend lang in het teken van Crito Project Ace. Dit mix-dubbel toernooi kenmerkt zich door een unieke combinatie van tennis en feestactiviteiten. Crito Project Ace belooft ook in 2018 weer de records te verbreken.

Een weekendtoernooi met een ware smeltkroes van zowel beginnende, gevorderde als niet-tennissers in de leeftijdscategorie 18 tot en met 35 jaar. Naast de wedstrijden kunnen deelnemers genieten van een barbecue, een uitgebreide ontbijt- en lunchtafel, tennisclinics en tal van Ace 'classics' zoals booze-shooting, snijplankentennis en de nodige Happy Hours. Op vrijdag en zaterdagavond zijn er feestavonden met DJ's en artiesten. Om het volledig verzorgde weekend compleet te maken is er zelfs voor de liefhebbers een speciale Project Ace Camping.

Inschrijving geopend
Omdat het geen officieel KNLTB-toernooi is, is er ook de mogelijkheid om als niet-lid mee te doen. Ben jij tussen de 18 en 35 jaar én wil je een gezellig weekend beleven? Schrijf je dan in voor het Crito Project Ace Toernooi 2018. Kijk voor meer informatie op de website www.projectace.nl of www.facebook.com/ProjectAceToernooi Doe je niet mee, kom dan gezellig een middagje kijken en proef de sfeer op het tennispark van LTC Uden.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant