Jan van der Heijden
Jan van der Heijden

Maashorst Muziekdag bij Natuurcentrum De Maashorst

Algemeen 621 keer gelezen

MAASHORST | Natuurcentrum De Maashorst organiseert op zondag 29 juli in zomerse sferen de Maashorst Muziekdag. Van 10.30 uur tot 16.00 uur is er gezellige Brabantse muziek op het erf te beluisteren. Annelieke Merx en Jan van der Heijden zingen fijne luisterliedjes en echte meezingers.

Op deze zomerse zondag heeft het natuurcentrum twee lokale zangers uitgenodigd om hun Brabantse liederen ten gehore te brengen. Annelieke Merx en Jan van der Heijden zingen liedjes van onder andere Ad de Laat en Guus Meeuwis. Beide zangers zingen ook zelfgeschreven liedjes. De Liempdse troubadour Jan van der Heijden put zijn inspiratie uit het leven van alledag. In Brabants dialect zingt hij zijn eigen liedjes en begeleidt zichzelf op de gitaar. Iedereen die van cultuurhistorie en het Brabantse dialect houdt zal genieten van zijn zang. Annelieke Merx omschrijft haar werk onder meer als sfeervol, stijlvol, Brabants met een zachte g, herkenning en veelzijdig. Akoestisch kleine en rustige liedjes wisselt zij af met een vrolijk en vlot repertoire.

Zoek een plek op het ruime terras met koffie, fris of een ijsje en geniet van de Brabantse sfeer. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op de website: www.natuurcentrumdemaashorst.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant