Een eerdere editie
Een eerdere editie

Voetbalevent onder de naam Peka Kroef Trofee van start

Algemeen 1.149 keer gelezen

ODILIAPEEL | De opening van het voetbalseizoen vindt traditiegetrouw ook dit jaar weer plaats op de eerste zaterdag van augustus in Odiliapeel. Op 4 augustus om 17:00 uur op het Sportpark De Smelen, spelen Udi'19/CSU en VV Gemert tegen elkaar om de Peka Kroef Trofee.

Het Odiliapeels bedrijf Peka Kroef heeft, dit jaar voor de eerste maal, haar naam verbonden aan dit voetbalevent. Zowel voor gastheer RKSV Odiliapeel/Braks Groep als voor Udi'19/CSU is Peka Kroef inmiddels een belangrijke partner. De sponsorcommissie van RKSV Odiliapeel/Braks Groep is bijzonder blij met sponsor Peka Kroef.
Woordvoerder Jurgen van Gerwen: "Peka Kroef en RKSV Odiliapeel/Braks Groep werken al erg lang prettig samen. Nu Peka Kroef haar naam wil verbinden aan de seizoenopening, laat zij nog eens nadrukkelijk zien dat zij de lokale voetbalsport een warm hart toe te draagt en hiermee wordt de samenwerking dan ook nog meer versterkt."

Wedstrijd
Het evenement wordt altijd goed bezocht door de voetballiefhebber. Jaarlijks worden er rond de 500 bezoekers uit de hele regio ontvangen voor de wedstrijd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant