Afbeelding

Mainstage aan de Markt pakt weer flink uit

Algemeen 998 keer gelezen

UDEN | Naast de vele attracties zorgt ook de Udense horeca tijdens de kermis voor de nodige gezelligheid. Café 't Stulpke en Ons Caffeej hebben samen een uitgebreid muziekprogramma opgesteld vol uiteenlopende genres.

De Mainstage aan de Markt doet de naam ook dit jaar weer eer aan. Er is een vernieuwde Mainstage, met nieuwe special effects. "Elke dag staat er een andere artiest of band op het programma", vertellen Dick van Zutven, eigenaar van Café 't Stulpke, en Alex van den Hoogen, eigenaar van Ons Caffeej. "Het is een festivalwaardige line-up, met onder meer bekende coverbands als Hottub Heroes en Baby Blue, de Nederlandstalige zanger Raymon Hermans en Q-music Het Foute Uur Live. Voor ieder wat wils dus!" Tijdens Pink Friday op vrijdag 20 juli komt Diva Mayday langs, waarna je ook nog eens lekker kunt meezingen met de tributeband Abba Fever. Het terras is net als andere jaren overkapt. Indien nodig wordt de totale mainstage overdekt. De toegang is iedere dag gratis.

WK-finale
Voetballiefhebbers hoeven zich geen zorgen te maken: aanstaande zondag om 17.00 uur hangt er bij de Mainstage een groot scherm waarop de WK-finale uitgezonden wordt. Kom dus kijken onder het genot van een lekker drankje!

Zomerse Zondagen
Na de kermis gaan de twee horecaondernemers nog even door. "Vanaf zondag 29 juli vervolgen we de Zomerse Zondagen, op ons altijd zonnige terras! Vijf zondagen lang kan iedereen dan genieten van live muziek, entertainment en ludieke acts." Als afsluiter van de Zomerse Zondag, op zondag 26 augustus, staat het Bourgondisch Speciaalbierfestival Uden gepland. "Tijdens dit bierfestival kun je uiteraard bierproeven, maar er is daarnaast ook een biertapwedstrijd en bierfood. Torkest zorgt de hele middag voor muzikale invulling." Ook dan is de toegang gratis.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant