Afbeelding

Nierstichting zoekt collectanten in Uden

Algemeen 333 keer gelezen

UDEN | In heel Nederland collecteren van 16 tot en met 22 september duizenden vrijwilligers voor de Nierstichting tijdens de landelijke collecteweek. Ook in Uden gaan talrijke enthousiaste collectanten op pad om zo veel mogelijk geld in te zamelen.

Alle bijdragen helpen om de droom voor nierpatiënten – nierziekten kunnen genezen - te realiseren. En dat is hard nodig, want jaarlijks overlijdt 1 op de 6 dialysepatiënten.

Collectanten
Voor de komende collecteweek zoekt de Nierstichting nog enthousiaste collectanten in Uden. De Nierstichting krijgt geen structurele financiële steun van de overheid en is afhankelijk van giften en donaties. "De inkomsten uit de collecteweek zijn dan ook erg belangrijk voor de Nierstichting", benadrukken Ron Linders en Ton Verstraaten, collectecoördinatoren van de Nierstichting in Uden. "Wij zijn ieder jaar enorm blij met alle collectevrijwilligers. De inzet van vrijwilligers maakt namelijk écht een verschil."

Aanmelden
De Nierstichting kan in Uden hulp gebruiken in de periode van 16 tot en met 22 september. Collecteren neemt hooguit twee uur van je tijd in beslag. Hiermee leveren 70.000 vrijwilligers in heel Nederland een belangrijke bijdrage om duizenden nierpatiënten hun leven terug te geven. Loop jij twee uurtjes mee in jouw buurt? Meld je aan via www.nierstichting.nl/2uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant