Afbeelding

Badmintonseizoen BC Slamis'67 weer van start

Algemeen 376 keer gelezen

UDEN | Het nieuwe seizoen van badmintonclub Slamis'67 start aankomende dinsdag weer, voor zowel de jeugd als senioren. Er is nog voldoende ruimte voor nieuwe leden.

Zo na de vakantie komen de sportkriebels bij menigeen weer aktiever naar boven drijven. Als doel heeft de club om zowel competitie- als recreatiebadminton aan te bieden voor spelers van alle leeftijden in Uden en omgeving. Aantrekkelijk is dat de meeste competitiewedstrijden door de week op de speelavond gespeeld worden, zowel voor de jeugd als de senioren. Nieuwe leden krijgen deskundige training van een opgeleide trainer en begeleiders van de club.

Trainen
Er zijn twee speelavonden: de dinsdag- en donderdagavond. Past het een keer beter om dinsdag te komen in plaats van donderdag, dan is dat geen probleem. Degene die wil kan ook twee keer per week komen spelen. De club speelt in sporthal De Stigt. De jeugd traint dinsdag tussen 18.30 en 20.00 uur en donderdag van 18.30 tot 20.00 uur. De senioren en oudere jeugd spelen daarna de rest van de avond op dinsdag en donderdag tot ongeveer 22.15 en 22.30 uur. Voor beginners is er een speciale training. Hiernaast is er ruimte voor vrij onderling spelen waarbij je steeds met andere clubgenoten speelt.

Lid worden
Er is op dit moment voldoende plaats voor nieuwe leden. Je kunt dus gewoon een keer langs komen en meteen meedoen op dinsdag of donderdag. Rackets zijn aanwezig. Bel voor meer informatie met Joos van Hees (senioren) via 06 46 89 26 50 of Yvonne Sanders (jeugd) via 06 38 22 54 40 of kijk op de website www.slamis.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant