Afbeelding

Start werkzaamheden kruising Rondweg-Industrielaan

Algemeen 2.357 keer gelezen

UDEN | Maandag 20 augustus starten de werkzaamheden aan de kruising Rondweg – Industrielaan – Hoevenseweg. Daarbij wordt ook de noordelijke ingang van bedrijventerrein Vluchtoord meegenomen. De reconstructie bestaat onder andere uit het vernieuwen van de wegverharding, verkeersregelinstallatie en de openbare verlichting. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dura Vermeer Infra Regionale Projecten B.V. uit 's-Hertogenbosch. Naar verwachting zijn de werkzaamheden eind november gereed.

Om het werk zo vlot mogelijk te laten verlopen worden de werkzaamheden in fases uitgevoerd. Door gebruik te maken van tijdelijke verkeerslichten blijven de Rondweg en Industrielaan grotendeels open voor gemotoriseerd verkeer. Helaas is het niet te voorkomen dat de werkzaamheden enige overlast met zich mee brengen, waaronder tijdelijke wegafsluitingen. 

•    De Industrielaan is maandagavond 20 augustus vanaf 20.00 uur tot uiterlijk dinsdagochtend 06.00 uur afgesloten. 
•    De werkzaamheden op de Rondweg en Industrielaan worden per rijbaan uitgevoerd, zodat er steeds doorgang van verkeer mogelijk blijft. De doorgang zal worden geregeld met de tijdelijke verkeersregelinstallatie. De Bosdreef en Hoevenseweg worden wel tijdelijk afgesloten.
•    De aansluiting van de Bosdreef is van 20 augustus t/m 31 augustus volledig afgesloten voor het verkeer. Het bestemmingsverkeer naar de Maashorst, Naat Piek en boerderij De Bosrand aan de Bosdreef wordt omgeleid via de Erphoevenweg/Voortweg/Delstraat.
•    De aansluiting van de Hoevenseweg en de kruising Hoevenseweg-Krijten worden vanaf 
22 t/m 26 oktober gedeeltelijk afgesloten. NobraCars blijft bereikbaar. 
•    Ziekenhuis Bernhoven en Crematorium Dela blijven via de Rondweg bereikbaar, ook vanuit de richting Zeeland, behalve in het weekend van 10 november. Het verkeer vanaf Zeeland wordt dan omgeleid. 

Omrijdroute fietsverkeer
In verband met de veiligheid voor voetgangers en fietsers wordt het afgeraden lopend of per fiets de kruising over te steken. Er is een omleidingsroute ingesteld aan de noord- en zuidzijde van de kruising. 

Meer informatie
Voor informatie over de werkzaamheden kunt u terecht bij de projectleider van Dura Vermeer via e-mail c.mattijsen@duravermeer.nl of bij de toezichthouder van de gemeente via e-mail john.verhoeven@uden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant