Afbeelding
WIN

Win munten, meet en greet én backstage rondleiding Fabulous United Festival

Algemeen 1.023 keer gelezen

UDEN | Het Udense sportpark is inmiddels omgetoverd tot heus festivalterrein. Aankomende zaterdag vindt het festival Fabulous United plaats. Udens Weekblad mag aan bezoekers een mooie prijs weggeven: 25 munten, een backstage rondleiding én een meet en greet.

Op het terrein zijn al stalen constructies van de twee hoofdpodium te zien. "Op dit moment zijn we met een kraan de grote stalen harten van het United podium aan het bevestigen. Dat is wel even spannend", vertelt Hans Heeren van de organisatie. "De voorbereidingen gaan goed en het is dit jaar opvallend hoe veel mensen stiekem even met de fiets alvast komen kijken hoe alles er uit komt te zien. Maar de hele sfeer wordt donderdag pas zichtbaar natuurlijk, dan ga je ook echt voelen hoe het festival gaat worden." De line-up is dit jaar twee keer zo groot, het terrein ook en de twee mainstages steken boven de hekken uit. Fabulous United gaat zaterdag knallen, daar lijkt geen twijfel over mogelijk. Kaarten zijn nog even beschikbaar via de website, aangeraden wordt niet tot het laatste moment te wachten.

Prijsvraag
Wil je kans maken op die 25 munten, een rondleiding achter de schermen en een meet en greet? Beantwoord dan de volgende vraag: 'Wat was de allereerste naam van het festival dat nu bekend staat als Fabulous United?'. Stuur je antwoord (voorzien van je naam, telefoonnummer en leeftijd) uiterlijk vrijdag 17 augustus voor 17.00 uur naar redactie@udensweekblad.nl. De winnaar krijgt diezelfde dag nog bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant