Maak kennis met voetbal én FC Uden
Maak kennis met voetbal én FC Uden

Open dag bij FC Uden: maak kennis met voetbal

Algemeen 521 keer gelezen

UDEN | FC Uden organiseert aankomende zaterdag dé open dag voor kinderen die kennis willen maken met het spelletje voetbal. Op het programma staan onder andere een interactieve voetbal- en keepersclinic, de presentatie van de jeugdteams van FC Uden en een leuke loterij! Op Sportpark De Vlasakker, gelegen aan de Artillerieweg 1, start het programma van de open dag om 11.00 uur.

Ben je ouder van een kind dat graag kennis maakt met voetbal? Dan is je kind vanaf 11.00 uur welkom om deel te nemen aan één van de leuke en leerzame voetbalclinics. De kinderen worden op leeftijd ingedeeld in groepjes, waarna ze training krijgen van verschillende enthousiaste jeugdtrainers van FC Uden. Vindt uw zoon of dochter het leuker om te keepen? Dan start om 12.00 uur een echte keepersclinic. Meedoen aan allebei mag ook.

Uitgebreid programma
Kinderen maken tijdens de open dag niet alleen kennis met voetbal, maar ook met de club FC Uden. Zo kunnen ze van 11.00 tot 15.00 uur wedstrijdjes spelen op het FC Uden-pannaveldje, bij een speciale snelheidsmeter zien hoe hard ze tegen een bal schieten, op een springkussen springen en zich laten schminken.

Inschrijven
Ook worden de jeugdteams voor het nieuwe seizoen gepresenteerd en is er de mogelijkheid om iets te eten, te drinken en uw kind in te schrijven als lid van FC Uden. Schrijf je jouw kind in tijdens de open dag? Dan geldt er een leuke actie: je hoeft voor het eerste kwartaal geen contributie te betalen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant