Directievoorzitter Erik Jansen (R) schudt handen tijdens de uitreiking van de De Rabobank Clubkas Campagne 2017.
Directievoorzitter Erik Jansen (R) schudt handen tijdens de uitreiking van de De Rabobank Clubkas Campagne 2017.

De Rabobank Clubkas Campagne komt er weer aan

Algemeen 1.867 keer gelezen

UDEN/VEGHEL | Na vier succesvolle edities ondersteunt Rabobank Uden Veghel het verenigingsleven in deze regio dit jaar opnieuw via de Rabobank Clubkas Campagne. Clubs die willen meedoen, kunnen zich van 27 augustus tot en met 16 september aanmelden via de website rabobank.nl/udenveghel.

Een deel van de winst van Rabobank Uden Veghel gaat al sinds jaar en dag naar het lokale verenigingsleven. De leden van de Rabobank krijgen via de Rabobank Clubkas Campagne voor een stem in de verdeling ervan.

Elke club kiest een doel
De Rabobank Clubkas Campagne leverde vorig jaar veel clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren. Verenigingen en stichtingen geven bij hun aanmelding aan welk doel zij willen realiseren. Of het nu gaat om een opknapbeurt van de kantine, het organiseren van een evenement of de aanschaf van nieuwe tenues.

Elke stem telt
Rabobank Uden Veghel telt ongeveer 23.000 leden. Elk lid mag vijf stemmen verdelen via een unieke stemcode. Leden ontvangen deze stemcode op 29 september. Van de vijf stemmen per lid, mogen er maximaal twee naar één vereniging of stichting gaan. Hoe meer stemmen een club krijgt, hoe meer geld er naar het gekozen Clubkas Campagne doel gaat.

Campagne voeren loont
Ook maken clubs kans op de Clubkas Kanjer ter waarde van 500 euro. Een extra bijdrage voor de drie clubs die op de meest creatieve wijze hun Clubkas doel promoten en stemmen werven. Reden genoeg voor de clubs om daarom volop campagne te voeren.

Feestelijke bekendmaking
Een feestelijke uitreiking mag uiteraard niet ontbreken. Op dinsdag 6 november 2018, worden de clubs tijdens de finale avond in het zonnetje gezet en horen zij welk bedrag er is opgehaald.

Op rabobank.nl/udenveghel staat alle informatie en de voorwaarden om deel te nemen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant