Paul van de Koevering en Janne-Mieke Loeffen
Paul van de Koevering en Janne-Mieke Loeffen

Happy Bodies Lifestyleclubs formule naar Uden

Zakelijk 2.679 keer gelezen

UDEN | Happy Bodies Lifestyleclubs opent op 25 augustus aan Mondriaanplein 20 in Uden. Deze nieuwe lifestyleclub word gerund door twee echte Udenaren: Janne-Mieke Loeffen, sportvrouw in hart en nieren, en Paul van de Koevering, al 23 jaar succesvol ondernemer.

Deze twee gecombineerde eigenschappen resulteerde in een zoektocht naar een uitdaging in de sportbranche voor een eigen onderneming. Janne-Mieke en Paul waren direct om toen ze over Happy Bodies hoorde. De unieke persoonlijke aanpak en de huiselijke sfeer, die ook bij hun hoog in het vaandel staat, speelden hierbij een cruciale rol. En dat is ook exact wat er momenteel mist bij de normale fitnessclubs. Happy Bodies is dé oplossing voor mensen die niet graag sporten, mensen die zich in een reguliere sportschool niet op hun gemak voelen of voor mensen met weinig tijd.

Dankzij de Milon Cirkel sport je snel, veilig en heel eenvoudig. De Milon Cirkel is een circuittraining met behulp van volledig automatische apparaten. Met behulp van een 3D scan van het lichaam worden de toestellen binnen tien seconden ingesteld, waarna alle instellingen worden bewaard op de persoonlijke Miloncard. Dit zorgt ervoor dat de toestellen zichzelf aanpassen aan de persoonlijke wensen, mogelijkheden maar ook beperkingen van de sporter. Zo kan er niets meer fout gaan: de zithouding is correct, het gewicht is juist ingesteld en de apparaten zorgen ervoor dat de sporter niet verder kan bewegen dan nodig of verantwoord is. Dit zorgt voor efficiënte training en neemt de kans op blessures volledig weg.

Doordat de apparaten zijn ingesteld naar de persoonlijke mogelijkheden, traint de sporter op het meest ideale niveau: het niveau van de optimale verbranding. Aangezien spieren de grootste verbrandingsmotor zijn, moeten zij getraind worden om af te vallen. Het optimale resultaat wordt bereikt doordat in de Milon Cirkel spiertraining met cardiotraining is gecombineerd. Daardoor wordt de hartslag verhoogd en gaat de stofwisseling omhoog. Het lichaam verbrandt nog dagenlang vetten. Eenmaal per vijf dagen sporten is dan ook ruim voldoende voor een goed resultaat. Sterker nog: bij Happy Bodies adviseren ze zelfs maximaal tweemaal per week te gaan.

Bij Happy Bodies wordt er een unieke 90 dagen niet goed geld terug garantie aangeboden. Niet tevreden in 90 dagen? Dan krijg jij zonder gedoe je geld terug. Ook benieuwd geworden? Claim dan nu 1 van 100 gratis maandkaarten voor deze nieuwe vestiging in Uden op www.happybodies.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant