Blije gezichten voor het nieuwe pand van Gewoon Goed even geleden (foto: Henk van Mierlo)
Blije gezichten voor het nieuwe pand van Gewoon Goed even geleden (foto: Henk van Mierlo)

Feestelijke open dag participatiecentrum Gewoon Goed Uden

Human Interest 1.431 keer gelezen

UDEN | Na vijf maanden keihard werken is het dan zover: participatiecentrum Gewoon Goed aan de Udenseweg 4 in Uden wordt aanstaande zaterdag feestelijk geopend.

Om 14.00 uur wordt het centrum officieel geopend door burgemeester Henk Hellegers en gedeputeerde Henri Swinkels. Deze dag worden ook alle deelnemers, vrijwilligers en medewerkers, die het centrum 'hun eigen centrum' hebben gemaakt, in het zonnetje gezet. Initiatiefnemer Hans van Boxtel (PlanH Werkt) is trots op het resultaat. "Ongelofelijk dat iedereen zich belangeloos en enthousiast heeft ingezet om deze unieke plaats in Uden vorm te geven. Op deze manier met elkaar samenwerken sluit helemaal aan bij het doel van het participatiecentrum: iedereen kan iets betekenen voor de maatschappij. En dat laten de mensen iedere dag zien. Voor en door elkaar iets opbouwen waar de deelnemers elkaar vooruit helpen en laten zien dat iedereen mee kan doen in dit participatiecentrum." Inmiddels is er een voltallig bestuur dat de komende periode Stichting Gewoon Goed in Uden en omgeving verder bekend gaat maken en daarmee Udenaren en ons bedrijfsleven samen laten werken om iedereen mee te laten doen.

Zaterdag vanaf 10.00 uur is iedereen welkom het participatiecentrum mee te openen. De markt, de meubelwinkel en het inloopcafé zijn open. Aanmelden kan via de website aan voor een gratis lunch en/of workshop. Sluit mee af met een hapje en muziek van SixBack. Meer informatie over het participatiecentrum en de open dag vind je op www.gewoongoed-uden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant