MuzeRijk
MuzeRijk Foto: Google Maps

Onderwerp 'gedrags- en karakterverandering' centraal bij Café Brein in MuzeRijk

Algemeen 528 keer gelezen

UDEN | In MuzeRijk vindt er op maandag 1 oktober een bijeenkomst van Café Brein plaats. In Café Brein worden wisselende onderwerpen besproken in een gezellige en ontspannen sfeer. De bijeenkomst gaat deze keer over gedrags- en karakterverandering na hersenletsel.

Na een hersenletsel kunnen gedrags- en karakterveranderingen optreden die mensen raken in het meest essentiele van zichzelf. Het zorgt ervoor dat een deel van de identiteit niet meer hetzelfde is. Gedrags- en karakterveranderingen komen op verschillende manieren tot uiting. Elke verandering kan in meer of mindere mate aanwezig zijn. Soms gaat het om kleine, subtiele veranderingen. Maar soms zijn de veranderingen zo sterk aanwezig dat samenleven met de persoon met het niet aangeboren hersenletsel, veel moeilijker is geworden. Dit thema staat centraal tijdens Café Brein op 1 oktober in Uden.

Café Brein is een trefpunt voor mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH), mantelzorgers, partners, familieleden, vrienden en professionals. Tijdens deze bijeenkomsten wordt informatie gegeven over verschillende gedrags - en karakterveranderingen en worden tips en adviezen besproken om de veranderingen beter te kunnen begrijpen en er beter mee om te kunnen gaan. De bijeenkomst start om 19.30 uur duurt tot 21.30 uur. Om 19.00 uur is de zaal open. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op www.nahnobrabant.nI.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant