Afbeelding

Kind Centrum Marimba breidt uit

Onderwijs 706 keer gelezen

UDEN | Na een succesvolle start van het kinderdagverblijf in oktober 2017, verzorgt basisschool Marimba per 1 september ook de buitenschoolse opvang en peuteropvang in eigen beheer.

In de zomervakantie is er hard aan gewerkt om het bestaande BSO-lokaal op te knappen en het zogenaamde 'Kiem-sausje' te geven. Een moderne, rustgevende, maar ook huiselijke uitstraling die dicht bij de natuur staat. In de ochtend wordt het lokaal gebruikt door de peuters, die een voorschools programma krijgen aangeboden om hen voor te bereiden op de structuur in het onderwijs. 's Middags is er plek voor de leerlingen in de naschoolse opvang. Vrij spelen is de norm. Daarnaast wordt er een uitgebreid activiteitenprogramma aangeboden, afgestemd op de behoeften van de kinderen.

Door opvang en onderwijs onder één dak te vestigen, werkt Marimba aan het creëren van een doorgaande ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar. De leerkrachten en pedagogisch medewerkers vormen samen één team dat zorgt voor een prettige, gezonde omgeving waarbinnen het beste van de kinderen naar boven wordt gehaald. Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op www.pcmarimba.nl of bel 0413 33 01 65.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant