Afbeelding

Sporty Spice Girls pakken uit voor SamenLoop voor Hoop

Human Interest 805 keer gelezen

UDEN | Sporty Spice Girls doet mee met de Samenloop voor Hoop in Uden maar start alvast aanstaande zondag van 14.00 tot 19.00 uur bij Sergeant Peppers met Sunday Vibes, een middag met DJ Justin (organisator van Woetstok).

Veel mensen zijn persoonlijk of in hun naaste omgeving geconfronteerd met de vreselijke ziekte kanker. Er wordt al intensief onderzoek gedaan en er zijn al veel goede doelen acties georganiseerd om dit te bekostigen maar zolang men deze ziekte niet volledig kan bestrijden moet men doorgaan met geld inzamelen en hier een steentje aan bij dragen, zo ook de Sporty Spice Girls. De DJ zorgt 16 september belangeloos voor de muziek, Sergeant Peppers draagt een deel van de omzet af en de organisatie houdt een loterij met fantastische prijzen, zoals een mountainbike, een reischeque, twee motor jacks, steigerhouten statafel, verhuis bus voor een weekend, VIP kaarten voor PSV en NAC, diverse dinerbonnen en nog veel meer.

De loten kosten 5 euro en kunnen die middag aangeschaft worden. Op zaterdag 22 september start een warming-up boost voor alle deelnemers van de Samenloop voor Hoop. Sportievelingen die niet mee wandelen maar wel graag een sportieve bijdrage willen leveren voor het KWF kunnen in het sportpark diverse trainingen volgen van 45 minuten voor 10 euro. Dit wordt aangeboden door YDK Sport. Zie de social media van de organisatie van de SamenLoop voor Hoop voor meer informatie. Je kunt ook geld doneren via acties.samenloopvoorhoop.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant