Afbeelding

Wandel- en fietstocht in het Zeelandse landschap

Algemeen 744 keer gelezen

ZEELAND | MOV Zeeland houdt op zondag 16 september voor de derde keer een wandeltocht en voor de 42e keer een fietstocht door het Zeelandse landschap. De starttijd van de wandeltocht is van 9.30 uur tot 12.00 uur.

De fietstocht is 40 kilometer door het mooie Brabantse landschap, de wandeltocht is 15 kilometer lang. De starttijd van de fietstocht is van 10.00 tot 13.00 uur. Voor beide tochten geldt de startplaats is bij firma W. Swijnenburg & Zn en H&W Design, Brand 32 in Zeeland. De kosten zijn 3 euro per persoon. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis deelnemen.

Goede doelen
De opbrengst van deze tochten wordt gebruikt voor projecten in de derde wereld. Elk jaar worden een aantal projecten aangevraagd door diverse mensen die een binding met Zeeland hebben of een binding met Zeeland hebben gehad. In 2018 gaat Fiets Mee voor het verbeteren van inkomsten en van de levensomstandigheden van de Guarani indianen, de aankoop van naaimachines, gereedschap en benodigdheden voor weeskinderen in het noorden van Malawi en de aankoop van IT (hard en software) ondersteuning van middelbare school in Patacancha in Peru.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant