Gemert won ruim van De Meern Foto website Gemert

Op Gemert staat tegenwoordig geen maat

Voetbal 1.411 keer gelezen

GEMERT – Gemert is lekker bezig. De club kende na het verlies in de opening alleen maar winstpartijen. Gisteren moest daar op Molenbroek het arme De Meern aan geloven. Willem Den Dekker eiste weer een hoofdrol op in Gemert en wordt meer dan gekoesterd op Molenbroek.

Het begin van de bezoekers uit Utrecht was voortvarend want al vroeg in de wedstrijd nam de Meern een voorsprong door Solace Uyi-Olaye. Dat bleek later ook het enige doelpunt van de bezoekers. Tien minuten later was de stand alweer gelijk door Ralf Kemper en was de Gemertse beer los. Youri van Bussel schoot Gemert op voorsprong waar De Meern op slag van rust dicht bij de gelijkmaker was, maar via de lat Gemert aan de 2-2 liet ontsnappen

Jasper Lalisang
Na rust werd het een grote zegetocht. Kemper bracht met twee treffers de stand op 4-1 en kon het publiek zich op gaan maken voor de 'Gemertshow' Van Pol draaide een vrije trap binnen waar Jasper Lalisang tekende voor 6-1. Het laatste woord was  opnieuw voor Lalisang en de zevenklapper een feit was. Grote man op Molenbroek was de van Erp afkomstige Willem Den Dekker die zich tot nu toe meer dan aardig in de kijker speelde.

GEMERT: Barten; Teuben, Vermeulen (78. Brugmans), Jacobs, Van den Broek, Leijten (81. Houwers), Den Dekker, Groen, Van Brussel (46. Lalisang), Van Pol, Kemper. (Bron Gemertsite)