Afbeelding

Inschrijfavond Piepers kent Piepers 2018

Algemeen 1.106 keer gelezen

VOLKEL | Elk team dat mee wil doen aan de Piepers Kent Piepers, de Volkelse dorpskwis op 3 november, kan zich op zaterdagavond 22 september inschrijven.

De aanmelding vindt plaats in Cafe Het Witte Paard tussen 19.30 en 20.30. Op deze inschrijfavond zijn de eerste punten voor de kwis te verdienen. Je mag met meerdere leden van je team komen maar de opdracht dient door een persoon uitgevoerd te worden. De teamcaptain die komt inschrijven moet de naam van het team en de groepslocatie op de kwisavond bij zich hebben. Ook naam, adres, telefoonnummer en emailadres van de teamcaptain moet doorgegeven worden, net als het aantal deelnemers waaronder eventueel het aantal kinderen tot 13 jaar. Het inschrijfbedrag is 18 euro (contant te betalen bij inschrijving). Als laatste wil de organisatie graag de naam van de persoon weten die de eerste opdracht van deze avond gaat uitvoeren.

Piepers kent Piepers heeft ook een eigen facebookpagina waar de laatste ontwikkelingen op staan en waar ook het regelement te vinden is: www.facebook.com/pieperskentpiepers.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant