De medewerkers van Wiltec
De medewerkers van Wiltec

Medewerkers Wiltec: 'Het beste uit onszelf halen'

Human Interest 1.997 keer gelezen

UDEN | Op 22 en 23 september 2018 is de eerste SamenLoop voor Hoop voor Uden, Volkel en Odiliapeel. Een 24-uurs wandelestafette door het sportpark van Uden voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Tijdens de estafette wordt op allerlei manieren geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Het Udens Weekblad vraagt vrijwilligers en deelnemers waarom ze meedoen. Deze week medewerkers van Wiltec.

Waarom doen jullie mee?
"Wij als Wiltec doen mee met Samenloop Voor Hoop omdat we willen bijdragen aan de strijd tegen kanker. We hebben allemaal verdriet en verlies gekend door deze ziekte, zowel binnen ons bedrijf, als ieder voor zich. Het is goed om daarbij stil te staan, maar vooral ook om het leven te vieren. Als er dan zo'n goed initiatief in Uden plaatsvindt, ondersteunen we dat van harte."

Wat gaan jullie doen?
"Dit jaar bestaat Wiltec 25 jaar. We vieren dit toevallig met al onze collega's in de avond van 22 september in Markant Uden. Volledig deelnemen en meelopen was dus helaas geen optie. In de zoektocht naar wat wel kon, hebben we samen met de organisatie toch kans gezien om met een mooie groep Wiltec collega's mee te doen. En zo onze betrokkenheid te laten zien. Daarnaast doneren we, ook in het kader van het 25-jarig bestaan, 2.500 euro."

Hoe vieren jullie het leven?
"Hoe het leven te vieren, is voor al onze mensen heel persoonlijk. Als bedrijf, proberen we natuurlijk wel ons steentje bij te dragen. Uiteindelijk zijn velen toch heel wat uren aan het werk. Dat doen we bij Wiltec door - heel bewust - nooit stil te staan, maar continu te blijven leren en ontwikkelen. Iedere dag weer proberen we samen het beste uit de dag en uit onszelf te halen! Daar investeren we met elkaar flink in. Daarnaast vieren we het leven door, naast het harde werken, op tijd te ontspannen, te lachen en regelmatig samen te gaan sporten."

Kijk op samenloopvoorhoop.nl/uden voor meer informatie. De laatste (en leukste) updates vind je op facebook.com/slvhUden én in deze editie van het Udens Weekblad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant