Huize Zonnevreugd geeft ook jonge ondernemers een kans
Huize Zonnevreugd geeft ook jonge ondernemers een kans

Huize Zonnevreugd nodigt iedereen uit tijdens Burendag

Algemeen 527 keer gelezen

UDEN | Huize Zonnevreugd is een stichting voor natuur, kunst en ambacht. Zij zetten zich in voor de ontwikkeling van kinderen en ouderen, door middel van natuurbeleving en workshops. Op zondag 23 september is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen.

Binnen Huize Zonnevreugd bieden ze onder andere gastouderopvang aan voor peuters. Binnen deze opvang staan natuurbeleving, rust en een liefdevolle benadering centraal. Zo bakken de peuters elke ochtend hun eigen broodje en doen ze elke dag een korte yogales voor peuters. Er wordt verse soep gemaakt met de groente uit de kruidentuin, er wordt gezorgd voor de kippetjes en poesjes en er wordt gespeeld op de zandberg met waterpomp.

Daarnaast bieden ze regelmatig workshops aan voor schoolkinderen. Deze workshops zijn heel divers, van fotograferen onder leiding van een fotograaf, wol vilten en bijenhotels timmeren tot djembé trommelen en tekenles. Ook geeft de stichting jonge ondernemers uit Uden en omgeving de kans hun hobby uit te bouwen tot een plek op de arbeidsmarkt en bieden ze vrijwilligers een plek om op een zeer divers gebied ervaringen op te laten doen, zodat ze weer structuur krijgen in hun leven en ze weer een zinvolle dag invulling hebben. Tijdens de Burendag bieden ze diverse jonge ondernemers de kans hier een korte workshop te geven en zullen er diverse ambachten beoefend worden, zoals tekenles, kruidenworkshop em verse soep maken.

Huize Zonnevreugd aan de Prior van Milstraat 30 in Uden is zondag geopend van 11.00 tot 15.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant