Afbeelding

Dierendag fotoshoot in De Fotostudio Uden

Human Interest 634 keer gelezen

UDEN | Speciaal voor dierendag organiseert De Fotostudio Uden leuke fotosessies voor alle huisdieren, omdat ze een uniek plekje in je hart hebben. Of ze nou blaffen, miauwen, fluiten of piepen, alle huisdieren zijn welkom bij Fotostudio Uden.

Wellicht maak je al veel foto's van je huisdier, maar een studioportret is toch vaak nét wat anders. "We houden het relaxed, we weten dat een dier niet altijd te sturen is en dus nemen we de tijd en wachten op het juiste moment", vertelt fotografe Maaike. "We willen graag dat iedereen naar huis gaat met een fijne herinnering en een mooie serie foto's." Een sessie van 30 minuten kost 39 euro en je krijgt daar een foto (digitaal of afdruk) van 30x40cm inclusief bij. Voor deze dierendag shoots zijn diverse accessoires aangeschaft die gebruikt kunnen worden. Denk aan kussens, huisjes, manden en holletjes.

Je maakt, als je meedoet met een dierendag fotoshoot, zelfs kans om één van de bovenstaande accessoires te winnen. De spullen zijn speciaal aangeschaft voor deze shoots en worden dus maar één week gebruikt. Na de shoots blijven ze over en daarom mag één persoon uit alle aanwezige accessoires één item kiezen. Je inschrijving is je lot voor de loterij. Wil je ook een mooi portret van je huisdier? Geef je dan op. De shoots zijn op vrijdag 28 en zaterdag 29 september, en dinsdag 02 en donderdag 04 oktober. Inschrijven kan via de website www.defotostudiouden.nl. Vol is vol. Wil je graag meer informatie, dan kun je ook even bellen met Maaike van Schaijk op 06 24 21 81 17.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant