Afbeelding

Start nieuwe dansseizoen MuzeRijk Danst

Human Interest 595 keer gelezen

UDEN | In MuzeRijk beginnen in oktober de nieuwe danscursussen. De lessen zijn met name bedoeld voor 50-plussers en alleenstaanden die in een gezellige, ongedwongen sfeer ballroomdansen als Engelse Wals, Foxtrot, Quickstep en Tango willen leren of er zich verder in willen bekwamen.

De lessen worden gegeven door Frans en Wil Geenevasen, vrijwilligers bij Muzerijk en bovenal dansliefhebbers. De cursus bestaat uit vijftien lessen, die om de week op woensdagavond worden gegeven. Het lesgeld bedraagt 30 euro voor de hele cursus, inclusief een kopje koffie/thee of frisdrank in de pauze.

Inloopavond
Vandaag, woensdag 26 september, vindt er een inloopavond plaats, waar je alle informatie over de cursussen krijgt. Tevens is er dan gelegenheid om in te schrijven voor een van de cursussen. En uiteraard gaan die avond ook de voetjes van de vloer en kan men een dansje wagen. Entree is gratis.

Cursussen
Cursus Beginners:
start 3 oktober 20.45 uur (Basisfiguren Foxtrot, Engelse Wals en Tango)

Cursus Gevorderden A: start 10 oktober 19.15 (Het geleerde van de beginnerscursus in praktijk brengen plus aanleren nieuwe figuren en party-dansen)

Cursus Gevorderden B: start 3 oktober 19.15 uur. (Aanleren van langere dansfiguren en meer aandacht voor techniek. Inschrijving uitsluitend per paar).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant