De medewerkers van Nobru
De medewerkers van Nobru

Nobru Technisch Personeel: al 15 jaar de perfecte match

Zakelijk 569 keer gelezen

UDEN | Nobru Technisch Personeel heeft onlangs een stevige facelift ondergaan. De hele bedrijfsidentiteit is vernieuwd, en dat ook nog in een jubileumjaar. Want het Udense bemiddelingsbureau voor technisch geschoolde professionals bestaat deze maand exact 15 jaar.

"We zijn hier erg tevreden mee en weer helemaal bij de tijd", aldus Anouk Peeters, talent sourcer bij Nobru. "Maar liever praten we over onze kandidaten en onze opdrachtgevers. Want dát is wat ons zo sterk maakt: het creëren van een perfecte match tussen de werkgever en de werkzoekende." Technische bedrijven zitten te springen om goed opgeleide professionals. Voor Nobru staat de werkzoekende altijd centraal. Met zijn of haar kennis en kunde als basis, gaat het bedrijf op zoek naar een passende functie. De ultieme puzzel legt Nobru altijd, verzekert Anouk. "Geen twijfel mogelijk. Soms duurt het misschien even, maar uiteindelijk vinden we altijd een functie die perfect aansluit bij de capaciteiten en interesses van de werkzoekende. Ons netwerk van duizenden kandidaten, onze ervaring én uitstekende relatie met de vele opdrachtgevers helpen ons daarbij. Ook onze persoonlijke, directe benadering spreekt veel kandidaten en werkgevers aan. Dat deed Peter Noy al zo toen hij 15 jaar geleden met Nobru begon. En neem van mij aan: niets is mooier dan een match maken en jaren later van de kandidaat horen dat hij het nog steeds zó onwijs naar zijn zin heeft. Dat geeft iedere keer weer een enorme kick."

Nobru kan het volledige werving- en selectietraject overnemen, zodat bedrijven zich op hun kerntaken kunnen concentreren. Voor werkzoekenden heeft Nobru tientallen interessante vacatures (vast of tijdelijk) in portefeuille. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via 0413 24 36 10. E-mailen kan ook, via info@nobru.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant