(foto: Ankh van Burk)
(foto: Ankh van Burk)

Inloopavond 'Varianten fietsroute Land van Ravensteinstraat-Kornetstraat'

Algemeen 698 keer gelezen

UDEN | In het kader van het project 'HOV-tracé' (=aanpassing traject tussen het busstation in het centrum en het Muziekplein in het kader van het Hoogwaardig Openbaar Vervoer) organiseert gemeente Uden op woensdag 24 oktober een inloopbijeenkomst om te informeren over de stand van zaken. 

Inmiddels zijn twee varianten uitgewerkt: een vrij liggende fietsvoorziening aan de westzijde van de Land van Ravensteinstraat – Kornetstraat en een vrij liggende fietsvoorziening aan beide zijden van de Land van Ravensteinstraat - Kornetstraat.  Beide varianten heeft de gemeente op 17 september aan de leden van de klankbordgroep voorgelegd. Daarbij hebben zij aangegeven wat zij sterk vinden aan de ontwerpen en wat nog aandachtspunten zijn (zie: www.uden.nl/inwoners/projecten/hov-trace). Voordat beide varianten (en de reacties daarop van de klankbordgroep) ter besluitvorming voorgelegd worden aan het college en de raad, wil de gemeente graag de mening van het publiek horen. Belangstellenden zijn welkom.

De bijeenkomst vindt plaats in MuzeRijk, aan de Klarinetstraat 4 in Uden. Je kunt op elk gewenst moment binnen lopen tussen 19.00 en 20.30 uur om de varianten te bekijken en je reactie achter te laten (op een reactieformulier). Er zijn diverse deskundigen aanwezig om de tekeningen toe te lichten. Voor meer informatie/vragen kun je terecht bij Erwin Happel, projectleider, via erwin.happel@uden.nl. Je kunt ook de vorderingen van het project volgen via de website van de gemeente.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant