Afbeelding

Appartementencomplex Kloosterpark in Uden bereikt hoogste punt

Algemeen 1.314 keer gelezen

UDEN | Het appartementencomplex Kloosterpark aan de Volkelseweg 30 in Uden, bereikte afgelopen dinsdag het hoogste punt. Toekomstige bewoners, bouwers en zorgverleners vierden dit.

Annemiek van de Rijdt, directeur cluster Heeswijk-Uden, is trots op wat er met elkaar bereikt is. "Hier komt iets moois!" Vervolgens richt ze zich tot de toekomstige huurders: "Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat wonen in Kloosterpark zo goed mogelijk uw thuis wordt. Ik ben trots op wat we met elkaar bereikt hebben. U kunt gebruikmaken van de sfeervolle ontmoetingsruimte, onze eigen bioscoop, u kunt kiezen voor de mogelijkheid om eens samen te koken in de keuken van Het Retraitehuis of een kopje koffie drinken in D'n Blauwe Engel. En op de begane grond van Kloosterpark komt een fysiotherapiepraktijk met fitnessruimte, een schoonheidsspecialiste, kapster en pedicure."

Kloosterpark
Kloosterpark ligt in de prachtige kloostertuin van de Laverhof locatie Het Retraitehuis en bestaat uit 44 huurappartementen. Kloosterpark is een concept dat Laverhof samen met projectontwikkelaar Cornelis Huygens vormgeeft. Het biedt ouderen de kans om in een groene omgeving te wonen met in nabijheid de zorg- en dienstverlening en gastvrijheid van Het Retraitehuis. De 44 appartementen zijn volledig zelfstandig. Er zijn acht verschillende woningtypen met een oppervlakte vanaf 66,5 m2. Naar verwachting worden de appartementen in het eerste kwartaal van 2019 opgeleverd. De bewoners van Kloosterpark kunnen gebruikmaken van de gastvrijheid van Het Retraitehuis en er worden voorzieningen op het gebied van welzijn, verzorging en wellness gerealiseerd op de begane grond van Kloosterpark. Op wens van de bewoners kunnen zij volledig worden ontzorgd.

Meer informatie over huren in Kloosterpark? Via 0413 33 75 00 kun je tijdens kantooruren contact opnemen met Josée van Boxmeer, verhuurmakelaar van Laverhof. Via e-mail: kloosterpark@laverhof.nl. Kijk voor meer informatie op: www.kloosterpark-uden.nl.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant