Ton Kas
Ton Kas Foto: Greetje Mulder

Schaterlachen met Ton Kas in Theater Markant

Kunst en cultuur 359 keer gelezen

UDEN | Ton Kas stond al eerder in de Nederlandse theaters met zijn voorstellingen Eerste Klootviool en JABROER. Nu verovert hij Nederland opnieuw met het vervolg: KAKMAKER. Een avond vol rake grappen in de Theaterzaal van Markant Uden op 27 oktober.

De eerste twee voorstellingen van acteur, schrijver en regisseur Ton Kas waren een overweldigend succes. Maar wat kan er nu gezegd worden van zijn nieuwe voorstelling? Wederom lachen tot het publiek scheelziet. Het is nu nóg meliger, baloriger en hilarischer dan voorheen. Ton Kas legt de lat in zijn nieuwe show ontzettend hoog, zodat hij er ook makkelijker onderdoor kan. Deze succesvolle cabaretier doet het voor niets minder dan dat het publiek twee uur lang aan het schuddebuiken is. Zijn motto? Ellende hebben we thuis al genoeg.

Informatie
Ton Kas is op zaterdag 27 oktober om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 21 euro (exclusief 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant