Afbeelding

Hendriks Coppelmans start weer met goededoelenproject

Algemeen 620 keer gelezen

UDEN | Cohesie, het maatschappelijk fonds van Hendriks Coppelmans Bouwgroep uit Uden, is weer op zoek naar goededoelenprojecten die de woon- en leefomgeving van mensen verbeteren. Deze projecten maken kans op een financiële ondersteuning. Ook dit jaar krijgt iedereen de mogelijkheid om een project in te dienen.

Via Fonds Cohesie financiert Hendriks Coppelmans al sinds 2002 goededoelenprojecten binnen het thema 'mensen en hun woonomgeving'. Vorig jaar ging de bijdrage van het Fonds naar Inwonersinitiatief Dorpsplein in Middelrode en Woongroep de Pannehoeve in Helmond. Zij konden samen rekenen op zo'n 10.000 euro.

Aanmelden
Om in aanmerking te komen voor ondersteuning, moeten projecten aan enkele voorwaarden voldoen. Het project moet bijvoorbeeld raakvlakken hebben met huisvesting of de woonomgeving van mensen en uitgevoerd worden in Brabant, Limburg of Zuid-Gelderland. Overige criteria zijn te vinden op www.fonds-cohesie.nl. Hier staat ook het online aanmeldformulier. Aanmelden kan tot en met 12 november.

Selectie
Uit de aangemelde projecten worden twee genomineerde projecten gekozen. Deze worden geselecteerd door een comité van aanbeveling. Relaties en medewerkers van Hendriks Coppelmans mogen in december, namens Fonds Cohesie, ieder 20 euro schenken aan één van de genomineerde goede doelen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant