Afbeelding

Korte, laagdrempelige cursussen van Kunst & Co

Kunst en cultuur 350 keer gelezen

UDEN | Bij Kunst & Co is er vanaf maandag 29 oktober weer veel moois te beleven voor volwassenen die de herfst creatief van start willen gaan. Sinds dit seizoen biedt Kunst & Co elk jaargetijde verschillende korte cursussen aan, naast het gewone aanbod. Elke cursus duurt steeds vijf lessen en is laagdrempelig van opzet.

Zo neemt musicus Christa de Haan graag mee op een muzikale ontdekkingstocht in de cursus Klassiek & Koffie. Er wordt geluisterd naar onder anderen Leonard Bernstein, de componist die Rusland ontvluchtte en zich in Amerika liet inspireren door de grote muzikale diversiteit van jazz en blues, straatmuziek en de oudere klassieke muziek. Dit alles uiteraard onder het genot van een kopje koffie (of thee). Liever zelf aan de slag? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Beeldend kunstenares Ine van Grinsven leert je graag de fijne kneepjes van het werken met porseleinslib in de cursus keramiek of ga aan de slag met de oeroude techniek vilten onder begeleiding van Stella Kofi.

Heb je er al altijd al van gedroomd om zelf muziek te maken? Speciaal voor het 55+ menu is er de cursus Keyboard. In een klein groepje ga je gezellig aan de slag en leer je van John Evers de basisbeginselen van het keyboard spelen. Geïnspireerd? Neem een kijkje op de website van Kunst & Co en schrijf je in.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant