HSP Café Uden: events voor gevoelige mensen

Human Interest 553 keer gelezen

UDEN | Hoe hou je jezelf in balans in een wereld die overweldigt? Deze vraag staat centraal in de nieuwe reeks bijeenkomsten en workshops van HSP Café Uden voor hoog sensitieve- en gevoelige personen. Op woensdag 31 oktober 2018 kun je deelnemen aan de eerste thema-avond. En op zondag 18 november is de eerste workshopochtend.

Die gevoeligheid kan een prachtige en een lastige eigenschap tegelijk zijn. Alles wat je meemaakt voelt intenser of komt op een diepere manier binnen dan bij de meeste mensen. Je verwerkt de wereld en alle prikkels op een andere manier. Je waarnemingen zijn subtieler. Je onderscheidt meer details én die details doen iets met jou. Vaak gebeurt dit onbewust. Een mooie en boeiende kwaliteit, wanneer je ermee om kunt gaan. Daar haken de events van HSP Café Uden op in.

'HSP en Ik'
Op woensdag 31 oktober trapt HSP Café af met het thema 'HSP en Ik'. Van 19:30 tot 21:30 uur praten we over vragen als 'hoe blijf ik mezelf?' en 'wie ben ik in het grote geheel?'. De entreeprijs is 12,50 euro. Wendy van der Ven en Karin van Zutphen-Comperen, beide bewustzijnscoach in Uden, leiden de bijeenkomsten en workshops. De bijeenkomsten zijn interactief, met informatie en alle ruimte om ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden, in een veilige omgeving.

Sunday Workshops
De Sunday workshops sluiten aan op het thema van de HSP Café-avond. Deelnemers gaan actief aan de slag om verdieping te ervaren met oefeningen als visualiseren, opstellingen, creatieve uitingen, labyrintlopen, enzovoorts. Deze ochtenden zijn bedoeld om inzichten en antwoorden te ervaren of een volgende stap te maken in een proces. Hierbij houden we de voeten stevig op de grond. De eerste workshop is op zondag 18 november van 10:00 tot 12:00 uur. De entreeprijs is 20 euro.

Aanmelden
HSP Café Uden en de Sunday Workshops vinden plaats in Flow Uden, Nieuwe Markt 3c in Uden. Info en aanmelden: www.hspcafeuden.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant