Afbeelding
Foto: Max Brunnert

Magische momenten bij MINDGAMES

Kunst en cultuur 288 keer gelezen

UDEN | Timon Krause, Henning Neidhart en Kevin Wolf staan op zaterdag 10 november met de nieuwe theatervoorstelling MINDGAMES in Markant Uden. Deze show is de nieuwe sensatie op het gebied van gedachten lezen.

De drie mannen presenteren samen een unieke show van de Nederlandse en Duitse samenwerking HirnkrampfProductions. Het resultaat: een verrassende, magische en vooral vermakende mix van magie, mysterie en muziek dat het publiek op het puntje van haar stoel laat zitten van het begin tot het eind. Timon Krause weet wat je denkt. Hij is de jongste mentalist die ooit de titel Nederlands kampioen mentalisme en beste Europese Mentalist (2016-2017) kreeg. Met zijn show reist Timon de hele wereld over. Dit jaar komt bij naar Nederland om zijn magie met het publiek te kunnen delen. Henning Neidthart co-ontwikkelt het concept van MINDGAMES met Timon Krause. Van origine is Henning een jazz en reggae pianist. Nu schrijft hij de unieke MINDGAMES soundtracks. Kevin Wolf brengt de beat! Na studies aan diverse bekende muziekscholen in Europa is hij een inmiddels veel gevraagde bandcoach en huisdrummer bij MINDGAMES.

De voorstelling begint om 19:30 uur. Tickets kosten 19 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) voor volwassenen en 15,00 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) voor kinderen. Kaarten zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant