Pippo Pollina
Pippo Pollina

Italiaans concert met Italiaans diner

Kunst en cultuur 705 keer gelezen

UDEN | De Italiaanse zanger Pippo Pollina staat op donderdag 1 november in de Udense Kruisherenkapel. Voorafgaand aan het optreden van deze Italiaan nodigt Bella Italia bezoekers uit om te genieten van een Italiaans dine.

Voorafgaand aan het optreden kunnen kaarthouders met een dinerticket tussen 17.30 uur en 18.00 uur aanschuiven voor een Italiaanse proeverij, met vijf antipasti-hapjes, drie soorten huisgemaakte pasta's als hoofdgerecht en vijf kleine desserts. Twee drankjes zijn inbegrepen bij de ticket. Kaarten voor dit diner met concert kosten 40 euro en zijn verkrijgbaar via de website van De Pul en Ticketmaster.

Pippo Pollina
De Italiaanse singer-songwriter Pippo Pollina is een grootsheid in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en thuisland Italië. De in 1963 geboren Pippo was voor zijn carrière als zanger journalist, waarbij hij maffiose structuren wist te onthullen in Italië. Nadat zijn hoofdredacteur werd vermoord door de Cosa Nostra, keerde hij de journalistiek de rug toe en reisde hij door Europa als straatmuzikant, waaronder op onze eigen Dam in Amsterdam. Inmiddels heeft Pippo Pollina samengewerkt met andere muzikanten zoals Konstatin Wecker, Georges Moustaki, Edith Piaf en het London Session Orchestra en speelt hij door heel Europa met zijn Italiaanse sound.

Informatie
Voor een regulier ticket betaal je 28,25 euro. Voor het diner arrangement betaal je 45,20 euro. Beide tickets zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera's in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant