Hillbilly Moonshiners
Hillbilly Moonshiners

Hillbilly Moonshiners met muziek van Mumford & Sons

Kunst en cultuur 395 keer gelezen

UDEN | De muzikanten van de Hillbilly Moonshiners staan vrijdag 2 november in De Pul met de muziek van Mumford & Sons. De Osse band In My Tree verzorgt het voorprogramma. 

De Moonshiners is een hedendaagse bluegrassband uit het zuiden van Nederland. De afgelopen twee jaar groeiden ze in rap tempo uit tot een band voor de grote festivals en popclubs. Met name hun Tribute to Mumford & Sons bracht hen ver tot over de Nederlandse landsgrenzen met als hoogtepunt een concert tijden het vermaarde 'Sziget' in Budapest in augustus 2017, een van de grootste vooruitstrevende popfestival van Europa. Tijdens de show van deze mannen komen de bekendste songs van de albums 'Sigh No More', 'Babel' en 'Wilder Minds' voorbij, afgewisseld met cover materiaal dat Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt. 

Osse support
In My Tree is een band die ontstaan is in het Brabantse Oss. Begonnen in 2013 als songwriting duo is de band intussen uitgegroeid tot een zeskoppige, ijzersterke formatie. Met een eigentijdse variant van country, blues en folk, heeft de Americana van de heren een bloedmooi geluid, waarin zij de perfecte balans tussen een duistere en tegelijkertijd lichte en levendige sound vinden. Zij mogen de zaal voorafgaand aan de Hillbilly Moonshiners alvast goed opwarmen.

Informatie
Het evenement in De Pul begint om 21.00 uur en de deuren gaan open om 20.00 uur. Entree bedraagt 14,12 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor shows in De Pul zijn verkrijgbaar via www.livepul.com, Ticketmaster en alle Primera-filialen in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant