Afbeelding

Geslaagde spelletjesmiddag Zonnebloem Uden

Human Interest 859 keer gelezen

UDEN | Het onderkomen van stichting Eigen Herd Uden was zaterdagmiddag 3 november dé plek waar je moest zijn als je je als Zonnebloem gast wilde vermaken met diverse spelletjes. Vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Uden, Volkel en Odiliapeel organiseerden deze middag die bijna 60 gasten trok.

Zij werden door 25 vrijwilligers ontvangen met koffie en een lekkere koek om vervolgens een plaatsje te zoeken aan een tafel waaraan men wilde spelen. Oer Hollandse spelletjes of kaarten had de voorkeur, dus na het indelen gingen de gasten helemaal los. Er werd met verve 'gestreden' tijdens het Sjoelen, Rikken, Klaverjassen, Keezen, Rummicub en Ganzenborden met als inzet, eeuwige roem. Tussendoor werd flink bij gebuurt en gelachen. De dames Rini Boonstoppel en Riek van de Laar waren er voor de eerste keer en hadden veel plezier tijdens het Sjoelen. Zij lieten al weten dat het niet bij deze middag zou blijven, dus mogen de vrijwilligers hen in de toekomst nog vaak begroeten. "We worden een middagje verwend door de vrijwilligers en hebben een gezellige middag. Wat wil je nog meer", aldus de dames. Voorzitter Johan van de Leest bedankte op het eind de gasten voor hun aanwezigheid en de vrijwilligers mochten een welverdiend applaus in ontvangst nemen.

Ook vrijwilliger worden bij onze afdeling van de Zonnebloem? Neem dan vrijblijvend contact op met Nelly van Sleeuwen, via het emailadres thfvansleeuwen@home.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant