Afbeelding
Foto: Hans Koster

Lezing natuur en landschapsfotografie door Hans Koster

Algemeen 583 keer gelezen

ZEELAND | Ben je geïnteresseerd in fotografie en de Maashorst? Dan zul je de lezing van Hans Koster op donderdag 15 november erg waarderen.

Hans Koster is een natuurfotograaf en laat je bijzondere foto's zien. Hij wil graag mensen enthousiast maken voor de natuur om ons heen. Bij alles wat hij doet, voert natuurbeleving de boventoon, maar met respect voor de natuur. Landschappen met alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren worden door hem op de gevoelige plaat vastgelegd. Op deze avond zal hij een presentatie geven over natuurfotografie en ons ook voorzien van enkele handige tips en tricks om onze foto's zelf zo professioneel mogelijk te maken. Foto's afgewisseld met technieken, hoe zijn ze tot stand gekomen, waar let je op enzovoorts. Kortom een inspirerende avond voor iedereen die graag foto's maakt en geniet van onze prachtige natuur.

Informatie
De lezing begint om 20.00 uur. Deze lezing is gratis. Wel graag aanmelden via het emailadres contactzeeland@nobb.nl, in de bibliotheek of telefoonnummer 0486 45 12 44.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant