Asieldier van de week: de 3-jarige Molly
Asieldier van de week: de 3-jarige Molly

Help mee angsthaasjes te socialiseren bij Hokazo

Human Interest 857 keer gelezen

UDEN | Er verblijven veel angsthaasjes bij Hokazo en het dierenopvangcentrum is daarom op zoek naar mensen die ons willen helpen om deze bange katjes te socialiseren.

Veel is daar niet voor nodig: rust, liefde en een flinke portie geduld. Kom jij helpen? Bel dan naar 0413 26 05 46 voor een kennismaking. Ook zoekt Hokazo nog pleeggezinnen die thuis bange katjes op willen vangen om ze te socialiseren. Wil jij helpen? Mail voor meer informatie of aanmelden naar begeleiding@hokazo.nl.

Asieldier van deze week
Asieldier van deze week is Molly. Molly is een lief Mastino Napoletano teefje van nog maar 3 jaar oud. Deze flinke dame vindt knuffelen erg fijn. Ook vindt ze wandelen op zijn tijd best leuk maar is geen type hond die uren wil lopen. Met andere honden kan Molly buiten goed omgaan. Maar ze kan slecht tegen opwinding bij andere honden, om deze reden plaatsen we haar niet in een huis met andere dieren samen. Molly kan een paar uurtjes alleen zijn en is zindelijk. Met kinderen kan ze omgaan maar ze is wel wat lomp aangelegd, dus plaatsen we haar liever niet bij kleine kinderen. Grote kinderen moet geen probleem zijn. Wil jij Molly een nieuw huisje geven? Kom dan snel langs.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant