Jack Plooij en Olav Mol (foto: Sjoerd van Heumen en Bob Bronshoff)
Jack Plooij en Olav Mol (foto: Sjoerd van Heumen en Bob Bronshoff)

Verkoop Formule 1 show van Olav Mol en Jack Plooij van start

Kunst en cultuur 646 keer gelezen

UDEN | Afgelopen mei stonden de bekendste commentatoren van de Formule 1 in Markant Uden om hun verhaal te delen met het publiek. Nu komen ze voor een tweede keer naar Uden om hun passie over te brengen op het publiek. Op dinsdagavond 3 september staan de mannen in de Theaterzaal van Markant Uden, de verkoop van de show gaat vandaag van start.

De belangstelling voor Formule 1 is enorm toegenomen sinds Max Verstappen in 2016 als eerste Nederlander de Grand Prix won. Formule 1 is zelfs op dit moment in populariteit de snelst groeiende sport in Nederland. Voor veel echte liefhebbers stelt een Formule 1 wedstrijd niet veel voor zonder het gevatte commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. Olav Mol is al sinds 1991 commentator bij de GP's en de laatste jaren bij Ziggo Sport. Een grotere expert dan Mol op het gebied van Formule 1 bestaat er niet. Van de geschiedenis tot aan obscure feitjes, Mol weet het allemaal. Verslaggever Jack Plooij verzorgt bijdragen vanuit de pitstraat en interviewt coureurs. Opnieuw staan Mol en Plooij samen in het theater met De Formule 1 Show om hun passie te delen. Daar geven zij een exclusieve kijk achter de schermen. Interessante feiten, anekdotes, geheimen van coureurs, waar de kenner, maar ook de leek zijn hart aan kan ophalen.

De Formule 1 Show (reprise) is op dinsdag 3 september om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 27,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant