Het Sportgala vorig jaar
Het Sportgala vorig jaar

Meld nu je kampioenen aan voor het Sportgala van 2018

Algemeen 420 keer gelezen

UDEN | Zoals elk jaar organiseert de gemeente Uden weer het sportgala. Tijdens dit feestelijke evenement wordt de jeugd die in 2018 kampioen is geworden gefeliciteerd met deze sportieve prestatie. Het sportgala is op woensdag 23 januari 2019 in de theaterzaal van Markant Uden. Ook wordt de sportman, sportvrouw en sportploeg van het jaar uitgeroepen.

Om er zeker van te zijn dat niet één kampioen wordt vergeten, vragen wij aan alle sportverenigingen in de gemeente om hun jeugdkampioenen aan te melden. Alle sportverenigingen ontvangen hier deze week een brief over. Je kunt je kampioen(en) tot uiterlijk 31 december 2018 aanmelden.

Nominaties                                           
Uden is trots op iedereen die een uitzonderlijk en aansprekend sportresultaat heeft behaald. Zij komen daarom in aanmerking voor een nominatie voor sportman, sportvrouw of sportploeg van het jaar. Inwoners van de gemeente en leden van de verenigingen mogen personen en ploegen aandragen voor deze titel. Dit kan tot 26 november 2018. Daarna worden er uit iedere categorie drie genomineerden geselecteerd waar je op mag stemmen. Een spannende competitie waar je de laatste stem in heeft.

Aanmelden en nomineren
Je kunt zowel je jeugdkampioenen als je nominatie(s) voor sportman, -vrouw en -ploeg van het jaar doorgeven aan Maud van de Weem, beleidsmedewerker sport van de gemeente Uden. Mail daarvoor naar maud.van.de.weem@uden.nl en geef bij een nominatie duidelijk aan waarvoor en waarom je iemand, een team of een ploeg voordraagt.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant