Tineke Schouten
Tineke Schouten Foto: Roy Beusker

Tineke Schouten laat Markant lachen tijdens 'Highlights'

Kunst en cultuur 633 keer gelezen

UDEN | Al jaren wordt deze vakvrouw gezien als een van de beste cabaretières van Nederland. Tineke Schouten zorgt dan ook al jaren voor uitverkochte theaterzalen door het hele land. Nu komt ze naar Uden. Op woensdagavond 21 november is ze met haar voorstelling Highlights te zien in de Theaterzaal van Markant Uden.

Het wordt een monument van een show, gegarandeerd een fantastische avond uit. Na in het theaterseizoen 2017/2018 een persoonlijke show te hebben neergezet, maakt Tineke in seizoen 2018/2019 een reis door haar beroepsmatige carrière. Hoogtepunten uit haar schatkist aan hilarische sketches, typetjes en liedjes in 'een nieuw jasje' passeren de revue in haar nieuwe voorstelling Highlights. Uiteraard kan Tineke het niet laten om deze show ook met nieuwe liedjes en sketches aan te vullen.

Over Tineke Schouten
Al jaren behoort Tineke Schouten tot de absolute top van het Nederlandse theatercabaret. In ruim vijfendertig jaar maakte ze meer dan drieëntwintig theatershows, ontwikkelde zij ontelbare typetjes, sketches, tv-shows en maakte ze prachtige muziek waarmee ze door de jaren heen een enorme schare aan trouwe fans opbouwde.

Informatie
Tineke Schouten is op woensdag 21 november om 20:15 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 39,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant