Vrijdag opende Van Tienen haar deuren voor de Jura showroom opruiming
Vrijdag opende Van Tienen haar deuren voor de Jura showroom opruiming

Showroom opruiming Van Tienen is een groot succes

Zakelijk 1.104 keer gelezen

UDEN | Sinds 1973 heeft Van Tienen drankautomaten zich ontwikkeld tot een totaalleverancier op het gebied van koffie. Door de jarenlange ervaring van het Brabantse familiebedrijf kunnen bedrijven rekenen op een deskundig advies over elk gewenst koffieconcept. Naast de zakelijke partner zorgt Van Tienen ook voor een lekkere kop koffie uit eigen keuken.

Op vrijdag 9 november 2018 opende Van Tienen haar deuren voor de Jura showroom opruiming. Zij beschikken over een groot assortiment aan occasions en demo modellen van het Zwitserse topmerk Jura. Uiteraard waren ook de nieuwe modellen van dit merk sterk vertegenwoordigd. Of je voorkeur nu uitgaat naar een krachtige espresso, smaakvolle koffie of romige cappuccino, een koffiemachine van Jura is geschikt voor een grote diversiteit aan koffievariaties. Van Tienen is niet alleen dealer, maar ook officieel Jura Service Partner. Naast de aankoop van een koffiemachine kun je bij Van Tienen terecht voor accessoires, onderhoudsproducten en professionele service en reparaties.

Vanaf 16.00 uur stond het verkoopteam van Van Tienen paraat en arriveerde vele particulieren uit Zeeland en omstreken op de Voederheil. Vol trots hebben zij vele bezoekers kunnen voorzien van goed advies, een Jura voor het keukenblok en natuurlijk een kop koffie.

Ben jij ook benieuwd naar het uitgebreide assortiment? De showroom in Zeeland is elke werkdag geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Het Van Tienen-team staat graag voor je klaar, uiteraard onder het genot van een kop koffie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant