Afbeelding
Foto: Joris van Bennekom, Jack Waas

Thrillermusical 'Schuld' in Markant Uden

Kunst en cultuur 329 keer gelezen

UDEN | Schuld is een thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, een van de meest succesbolle Young Adult-schrijvers van Nederland. Schuld is geproduceerd door het team van de eerdere thrillermusicals BOY 7, Vals en Shock. Een theatervoorstelling voor iedereen vanaf 12 jaar in de theaterzaal van Markant Uden.

Op een middelbare school plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Vreselijke gebeurtenissen die de hele school op zijn kop zetten. Er lijkt geen overeenkomst tussen de drie te zijn: ze zitten niet bij elkaar in de klas en ze kennen elkaar ook nauwelijks. Maar dan, op dezelfde school, krijgt Tess een briefje dat alles verandert: Jij bent de volgende! Wanneer Tess achter de waarheid probeert te komen, doet ze een schokkende ontdekking. Nu moet ze vrezen voor haar eigen leven, maar niemand gelooft haar…

Mel Wallis de Vries
Mel Wallis de Vries is uitgegroeid tot de succesvolste jeugdthrillerschrijver van dit moment. Haar boeken zijn meermaals bekroond en staan hoog in de bestsellerlijsten. De afgelopen jaren won Mel de Prijs van de Jonge Jury met Vals, Schuld, Shock, Klem en Wreed. Met Pijn, verschenen bij Uitgeverij De Fontein, won ze voor de prijs voor de zesde keer.

Covermodelwedstrijd
Voordat de voorstelling begint wordt er in het theater een covermodelwedstrijd gehouden, waarbij bezoekers kans maken om het covermodel te worden voor Mel's nieuwe boek! Meer informatie is te vinden op www.schuldthrillermusical.nl. Schuld is op donderdag 22 november om 19:30 uur te zien in de Theaterzaal van Markant Uden. Tickets kosten 21,50 euro (excl. 1,50 euro ticketkosten) en zijn te reserveren via www.markantuden.nl, telefonisch via (0413) 25 61 10 of via het Informatiepunt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant